Unic-Air-COVID-19

Corona/COVID-19

Unic Air følger myndighedernes anbefalinger.

Hos Unic Air følger vi situationen omkring Coronavirus/COVID-19 tæt, og vi har fra første færd bakket fuldt op om de tiltag, som myndighederne har iværksat for at stoppe smittespredning.

Samtidig efterlever vi opfordringen til private erhvervsdrivende om holde gang i hjulene, så de økonomiske konsekvenser minimeres i forbindelse med krisen.

Det betyder, at:

Unic Air følger myndighedernes aktuelle retningslinjer og tager hensyn til vores kunders og medarbejderes sikkerhed og helbred – og at vi fortsat producerer og leverer aggregater.

Sådan arbejder vi hos Unic Air netop nu

Hos Unic Air har vi iværksat en række tiltag, som skal bidrage til at minimere risikoen for smittespredning og samtidig sikre driften:

  • Alle medarbejdere arbejder fortsat for dig og dit projekt
    Vi har indført hjemmearbejdspladser, og du kan derfor som altid fange os på mail eller telefon
  • Vi producerer forsat aggregater
    For at mindske smitterisikoen har vi indført skiftehold i produktionen, og alle medarbejdere følger her de aktuelle retningslinjer vedr. coronavirus omkring hygiejne og afstand
  • Vi er klar til dialog
    Vi frabeder os i øjeblikket fysiske møder, men er flittige brugere af telefon, mail og virtuelle møder. Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål til leverancer eller har et nyt projekt i støbeskeen

Kontakt os

Kontakt os på 72 17 44 78 – eller tag fat i din sædvanlige kontaktperson hos Unic Air, så finder vi sammen den bedste løsning på netop dit projekt.

Unic-Air-COVID-19