Unic Air søger ekstern sælger

Har du erfaring med teknisk salg og kunderådgivning i byggeriet? Har du lyst til at blive en del af en nichevirksomhed, der skaber godt indeklima og grøn omstilling i blandt andet kontorbyggerier, på skoler og i restauranter? Så er det måske dig, Unic Air søger til jobbet som ekstern sælger.

Hos Unic Air søger vi en kollega, der med udgangspunkt i solidt kendskab til B2B-ventilationsløsninger kan varetage alle salgets facetter i forhold til blandt andet rådgivende ingeniører, hovedentreprenører, ventilationsvirksomheder og restaurant- og butikskæder på Sjælland.

Unic Air udvikler, producerer og sælger ventilationsaggregater, der tilbyder god og frisk luft på en effektiv og bæredygtig måde til både nybyggeri og eksisterende byggeri. Lige nu står vi midt i en stor og spændende opgave med at sikre tydeligere tilstedeværelse på det danske marked og udbredelse af kendskabet til vores unikke ventilationsaggregater.

Om jobbet

Som ekstern sælger hos Unic Air bliver du en del af i en travl salgsafdeling med reference til adm. direktør Henrik H. Jensen, som du løbende sparrer med omkring kunder, tilbud og ordrer.

Din primære opgave er at rådgive om og sælge ventilationsaggregater skræddersyet til sjællandske kunders krav og ønsker. Du bliver ansvarlig for hele processen fra tilbudsfase til planlægningen af det færdige resultat.

Vi søger en kollega, der…

  • har erfaring med teknisk salg og en teknisk baggrund har indgående
  • kendskab til ventilationsbranchen
  • er imødekommende, udadvendt og serviceminded
  • er struktureret, proaktiv og god til selvledelse

Med Unic Airs adresse i Solbjerg ved Aarhus som udgangspunkt får du en afvekslende arbejdsuge med dage på kontoret, hvor du beregner tilbud, og dage på Sjælland, hvor du afholder kundemøder.

Glæd dig til…

  • et job med stort ansvar og udviklingsmuligheder
  • at komme på hold med engagerede og kompetente kollegaer
  • at blive en del af et miljø præget af høj faglighed, kollegialt sammenhold og god stemning
  • stor fleksibilitet og frihed til at planlægge dit arbejde
  • en konkurrencedygtig lønpakke med pension

Hos Unic Air er gensidig tillid og ordentlighed afgørende. Vi har en uformel tone, og vi prioriterer ansvarlighed for eget arbejde højt.

Sådan søger du jobbet

Kontakt adm. direktør Henrik H. Jensen på 20758494 og tag en uformel snak om stillingen. Søg via Jobindex.dk

Vi ønsker at besætte jobbet snarest muligt og indkalder derfor løbende til samtaler – men vi venter også gerne på den helt rette kollega.