Hvad tilbyder vi?

Hos Unic Air har vi specialiseret os i at forbedre luftkvaliteten på arbejdspladser og i offentlige bygninger, med bæredygtige og energieffektive ventilationsaggregater. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til både komfort- og industriventilation, der passer til din virksomheds unikke behov og ønsker.

Komfort køl

Unic Air har arbejdet hårdt på at udvikle et perfekt fungerende system som vores Blue CO2 anlæg, som er et banebrydende ventilationsaggregat med integreret køl, anlægget bruger CO2 som kølemiddel i stedet for traditionelle HFC-kølemidler. Unic Air tilbyder som de eneste i branchen aggregater, hvor de traditionelle kølemidler er erstattet af CO2.

Ved at vælge CO2 aggregat fremfor traditionelle HFC-kølemidler, får man mange fordele. CO2 er et naturligt kølemiddel med et GWP på 1, hvorimod de typiske traditionelle kølemidler ligger omkring 2000 GWP. Udover at være mere bæredygtigt, så gør den rene CO2 også komfortventilationen fremtidsklar. Blue CO2 anlægget har også en højere energieffektivitet end traditionelle anlæg, som betyder at du både sparer strøm og penge.

Fastfood

Unic Air har udviklet GX – et patenteret ventilationsaggregat til fastfood-restauranter, der genvinder varmen fra den udsugede luft. Anlægget har ingen filtre i fraluften og er driftssikkert, og kunder kan opleve besparelser på op til kr. 60.000 pr. år. Anlægget er plug-and-play og kan tilgås via internettet til at styre og overvåge det. Køledelen kan serviceres i restaurantens åbningstid. Unic Air er erfarne med glasrørsvekslere og kombinerer frekvensregulerede og direkte koblet kompressorer for en bedre ERR-værdi.