Henrik Hejlemann Jensen er ny adm direktør hos Unic Air

Ny adm. direktør hos Unic Air

Henrik Hejlemann Jensen tiltræder som adm. direktør hos Unic Air den 1. november 2018.

Ejerkreds og stifter gør klar til vækst og indsætter ny adm. direktør hos Unic Air ApS.

Fokus på udvikling af unikke ventilationsaggregater

Stifter Allan Kjær har udviklet og patenteret et specielt aggregat til fastfoodrestauranter samt udviklet flere specielle løsninger – deriblandt ventilationsaggregater til butikker.

Direktørskiftet sker som et resultat af Allan Kjærs ønske om at få frigjort mere tid til at fortsætte den positive udvikling af unikke ventilationsaggregater. Fremover vil Allan have endnu større fokus på at udvikle specielle miljø- og energivenlige ventilationsaggregater.

Forventning om vækst

Samtidig er forventningen hos Unic Air ApS, at der over de kommende år fortsat skabes vækst. Det er derfor et naturligt valg at tilføre kommercielle og ledelsesmæssige kræfter ved at indsætte en ny adm. direktør hos Unic Air med en baggrund, der understøtter opbygningen af virksomheden.

Erfaren branchemand på holdet

Henrik Hejlemann Jensen har stor erfaring fra ventilationsbranchen og har siden 2001 arbejdet i branchen. De første fem år har Henrik Hejlemann Jensen arbejdet med ventilationsentrepriser som projektleder. De seneste 12 år har han haft sit virke hos Systemair som henholdsvis distriktschef og markedschef.

Henrik Hejlemann Jensen har stor berøringsflade med projektering og rådgivning af ventilationsløsninger, derudover kommer han med bred viden og forståelse for salgsteknikker og markedsstrategier.

Henrik Hejlemann Jensen har de rette kompetencer og kan være med til at løfte og styrke Unic Air i en spændende udvikling. Vi håber, at han kommer til at føle sig godt tilpas i den nye rolle.

Vi ønsker Henrik velkommen og ser frem til samarbejdet.

Med venlig hilsen
Unic Air ApS

Om Unic Air

Vi producerer standard- og unikke ventilationsaggregater tilpasset kundens behov. Vores anlæg er miljø- og energirigtige.