Berit Sand er ingeniør hos Unic Air

Unic Air styrker salget

Berit Sand er tiltrådt som ingeniør hos Unic Air i en nyoprettet stilling.

For at styrke salget yderligere har vi i en nyoprettet stilling med fokus på internt teknisk salg budt Berit Sand velkommen på holdet.

Berit Sand kommer til Unic Air med adskillige års erfaring fra såvel teknisk rådgivning som salgsarbejde i ventilationsbranchen. Hun er derfor et rigtig godt match til os og vores kunder.

»Unic Air er en innovativ, mindre virksomhed i positiv udvikling, der er eksperter i at lave specialproducerede aggregater til ventilation. For mig er det et attraktivt set-up at blive en del af«, siger Berit Sand. Hun fortsætter:

»Jeg ser frem til tæt samarbejde på tværs af faggrænser med mine nye kollegaer og ikke mindst til at sætte mine egne tekniske kompetencer i spil i forhold til dimensionering og tilbudsberegning«.

Berit Sand er oprindeligt uddannet eksportingeniør fra Horsens Teknikum og kommer senest fra en stilling hos Systemair Danmark, hvor hun de sidste fire år har beskæftiget sig med teknisk salg.

Berit Sand er ingeniør hos Unic Air

»De første uger er gået rigtig godt. Alle har givet mig en fin modtagelse. Jeg er i fuld gang med at beregne tilbud og får løbende introduktion til Unic Airs kompetencer og processer«, fortæller Berit Sand, der havde første arbejdsdag hos Unic Air i starten af november.


Mere nyt fra Unic Air?

Læs de seneste nyheder fra vores verden.

Flere nyheder